Snelzoeken:
Zoeken op trefwoord:
Zoeken op rubriek:
Zoeken op regio:

Hypotheken, Verzekeringen, Notaris, Taxatie

  uw Woning in goede handenuw woning Hypotheek

Hypotheken en Verzekeringen

Tegenwoordig bestaan er zoveel vormen hypotheken, zodat wij als leek door de bomen het bos niet meer zien. Vraag uw hypotheekadviseur naar de mogelijkheden en stem deze af op uw situatie. Om er maar eens een paar te noemen:

Lineaire hypotheekHypotheken en verzekeringen
Annuïteiten hypotheek
Aflossingsvrije hypotheek
Spaar hypotheek
Leven hypotheek
Flexibel hypotheekplan
Flexibel groei hypotheek
Vermogens hypotheek
Vermogensplanning hypotheek
Groene hypotheek
Combi hypotheek
Watervilla hypotheek
Jacht hypotheek
en nog vele anderen....

Uw woning goed verzekerd!
Informeer bij uw assurantie tussenpersoon!

bliksem en water overlastWoonhuis opstal verzekering
Al staat uw huis als een rots in de branding een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo kunnen brand, storm, bliksem en wateroverlast grote gevolgen hebben. De woonhuisverzekering kan dekking bieden als uw eigen huis niet meer bewoonbaar is.

Inboedelverzekering
Controleer uw inboedel d.m.v. een inboedelwaardemeter. U heeft vaak meer in huis dan u denkt! Vraag hier naar bij uw assurantie tussenpersoon. Met deze verzekering zijn uw eigendommen verzekerd tot de meest uiteenlopende risico`s.

Hypotheeklastbescherming
Arbeidsongeschikt of werkeloosheid leiden tot daling van uw inkomen. Uw hypotheeklast blijft dan ongewijzigd. Vraag uw hypotheekadviseur om meer informatie.

Arbeidsongeschiktheidverzekering
Bij verschillende hypotheekvormen kunt u vaak voor een aanvullende dekking bij arbeidsongeschiktheid kiezen. Het gaat dan om vrijstelling van premiebetaling en/of een periodieke uitkering.

Overlijdensrisicoverzekering
Naast persoonlijk leed, bestaat ook het financiële leed als een van de parners komt te overlijden. Bij diverse Hypotheekvormen is overlijdingsdekking dan ook een onderdeel van de hypotheek. Is dit in uw situatie niet het geval, dan kunt u een overlijdensrisico verzekering overwegen.

De Notaris en Taxatie

De Notaris
De Notaris Het passeren van de hypotheekakte vindt plaats bij de notaris. Wanneer alle stukken bij de bank zijn ingeleverd, stuurt de bank een opdracht tot het opmaken van de hypotheekakte aan de notaris. De notaris zal een afspraak met u inplannen. In geval van verkoop en koop van de onroerende zaak zal vrijwel altijd gelijkertijd de leveringsakte worden ondertekend.
Denk ook eens na over een testament of een samenlevingovereenkomst!

Taxatie
Voordat er een hypotheek wordt verstrekt, word de woning/pand eerst getaxeerd, zodat de bank de garantie heeft dat het object ook daadwerkelijk die waarde heeft waar u het voor wilt financieren. De taxatiekosten worden in het algemeen in rekening gebracht bij de kopende partij. De taxatie kosten zijn niet overal gelijk, laat u goed informeren door de taxateur wat zij voor u doen en tegen welk tarief!

© Living Design

Home|Alg. VW Zakelijk|Alg. vw consumenten|Copyright, Merken en Disclamer|Privacy beleid|Vrijwaring